overnachten oud en nieuw

Wil je het nieuwe jaar op een leuke wijze beginnen, en natuurlijk op een unieke locatie? Overnachten oud en nieuw op de Leistert zorgt ervoor dat je een ontspannen jaarwisseling hebt, of je nu met het gezin nieuwjaar viert of met een groep vrienden of familie. Je kunt hierbij kiezen of je lekker ontspannend het jaar 2021 uitgaat, of ga je lekker actief en sportief het nieuwe jaar goed beginnen in het subtropisch zwemparadijs? 

Perfect voor de kinderen

Voor kinderen is overnachten oud en nieuw op de Leistert al een hele belevenis, dan hebben we het nog niet over de faciliteiten die er voor de kinderen zijn georganiseerd. Het recreatieteam zorgt ervoor met Pluck en Pien dat de kinderen zich geen moment vervelen, maar een duik nemen in het overdekte subtropisch zwemparadijs is natuurlijk ook een optie. De kindvriendelijke stroomversnelling en de familieglijbaan, maken het bezoek aan het zwembad nog veel leuker. Een heerlijke manier om het jaar uit te gaan, of het nieuwe jaar 2022 in te gaan natuurlijk. 

Activiteiten binnen

overnachten oud en nieuw

Het kan natuurlijk aan het einde van het jaar ook wat minder mooi weer zijn, niet getreurd want er zijn meer dan voldoende faciliteiten voor jong en oud om jezelf te vermaken. In de indoor speeljungle voor kinderen kunnen de jongste gasten lekker spelen, voor volwassenen en oudere kinderen kan er ook een balletje worden gegooid in het bowlingcenter. Na het sporten heb je trek gekregen, je kunt kiezen uit drie restaurants of de snackbar om je honger te stillen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *