ptss symptomen

Wanneer je last hebt van PTSS symptomen hoef je dit niet direct te merken, je voelt wel dat er iets aan de hand is maar waar het vandaan komt dat heb je meestal nog niet door. Vaak worden de symptomen zo heftig en erg, dat ze het dagelijks leven belemmeren om je activiteiten te kunnen doen. Je doet dingen niet meer, of ontwijkt bepaalde plaatsen of komt de deur niet meer uit. De hoogste tijd om  actie te ondernemen, om je problemen aan te pakken.

Wat zijn de symptomen bij PTSS

Symptomen kunnen bestaan uit verschillende uitingen tijdens het dagelijks leven,vaak merken de mensen om je heen dat je minder interesse hebt in activiteiten waar je voorheen wel aan mee deed. Ook denk je over bepaalde dingen negatief, dit kan zich uiten in woede en irritatie. Heeft de gebeurtenis op een bepaalde plaats plaatsgevonden, dan wordt in de meeste gevallen ervaren dat men de plaats wil ontwijken en er niet meer wil komen. Dit uit zich in bijvoorbeeld angstig gedrag.

ptss symptomen

Doe er snel iets aan

Merk je dat je niet meer kunt functioneren door PTSS syndromen is het tijd om hier aan te gaan werken. De symptomen zullen nooit vanzelf weggaan, maar alleen maar erger worden tot je echt niet anders kunt dan je eraan te laten helpen. Om te beginnen is het verstandig om op de website van psytec.nl te kijken, of de symptomen gerelateerd zijn aan PTSS. Herken je de signalen kun je direct contact opnemen om de situatie verder te bespreken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *